7 Kasım 2012 Çarşamba

Starım lan ben ! (2)


Kötü geçen gün kötü geçiyordu. Hissettirmeden geldi kötü geçen gün
Sabah kardeşimin sessize alınmış ama bir o kadar sesli telefon titremesiyle uyandım. “Vızıııııııırrrrr zııırrrr vııııızzzz “ ulan sözde sessizde , nasıl bir titreşimse masayla temas etimi evrim geçiriyor. Gözümün teki açık kapamaya yeltendim elime bir aldım nasıl titreşimse tüm kan dolaşımımı etkiledi resmen elim uyuştu. Zanarsın ki titreşimli vibratör !

Neyse duşa girdim , baktım etrafımda türlü türlü şampuan (yuh ilk kez şampuan yazdım herhalde nasıl yazılıyordu diye gogula sordum :\ ) Yok kepeğe etkili , yok kıl çıkarır yok yün kokulu vs vs vs ulan niye okuyorsun ki kafanda saçmı var ! Kel olmanın en kötü yanını şampuanı sürdükten sonra anlarsınız laappss diye kayıp gidiyor orantısız vücudumun eksenine. Duş bitti , bir baktım bornozu almamışım yanıma evdede kimse yok. Önce kapıyı araladım eve seslendim kimse varmı yokmu diye , ses çıkmadı – düz mantık demekki kimse yok. Göbek deliğimden bir karış aşağısını iki elimle kapayarak geçiyorum odama doğru.
E önü kapadın da ya arkası ? göt açıkca dolanıyorum oradan oraya. Demek ki erkek mantığı böyle bişey. Etki tepki meselesi.. Neyse sustum.

Atakentte oturan teyzemlere gitmek için hazırlandım , banyo sonrası sıkılan parfümün keyfini çıkara çıkara durakta bekliyordum. Şansıma boş araba geldi , en arka koltuğa geçtim birde cam kenarını bulmuşum off demeyin keyfime. Tam derin bir oh çekecekken iç sesim bana “ ha sktiirrr “ dedi. Herkes bilir ki , en güzel kötü günler cüzdanı evde unutmakla başlar. Hele ki erkeklerde bu doruk noktasında hissedilir , çünkü bayanların çantasını bir kurcalasan neler çıkar neler , bizde öyle mi ?.
Elim ayağım uyuştu , o en arka koltuktan en öne gidip ne diyecektim ki şöföre. Soğuk soğuk terler attım. Sol kulak memesiyle aramda iki karış vardı , arkadan görenler sapık zannedebilirlerdi ama o an ağzımdan . “ Ağabey cüzdanı evde unutmuşum kusura bakma sağa çekte ben ineyim. “ çıktı.
Şöför ağabeyden cevap “ Ayıp ettin koçum bu seferlik benden olsun “ . Anlayışla karşılaması hoşuma gitti , hele ki koçum demesi daha hoşuma gitti niye bilmiyorum hiç düşünmedim.
Arabadan inerken adama bin kere teşekkürler , sağolasın , Allah kolaylık versin diye diye çıktım. Eeee borçlandık sonuçta değil mi.

Kapıda güvenlik duvarına takıldım. Bilmiyorum da teyzemler nerede oturuyo.Bu sitelere o yüzden kıl oluyorum , şuraya bak teyzemlere bile giremiyorum halbu ki sıtarım lan ben ! her şeye hakkım var beniimm !
Figüranlık geçmişimden ziyade , canlı yayına çıktım lan daha ne olsun nasıl tanımazsın beni !
Zaten işler güçlerdeki gibi arkadaşlarla ben burada şu kadar gözüktüm oooo o da bir şey mi ben şu filmde garson rolündeydim. O da bişey miii benim rolüümm şu kadar büyük biri çıkıyo benimkisi daha büyük , al amkkk !
Göz göze geldiğim herkesten sonra kafam da beliren soru “ kesin tanıdı beni mına koyim. “
Zorr , her şey zor.



Teyzemlerin evini aş evi olarak kullanıyorum resmen. Gidip at gibi yiyip yanlaya yanlaya çıkıyorum. Teyzemin İstanbul kartını aldım , bu sefer iett ile gideyim dedim araba 3 kilometre sonra bozuldu. Tam bizim oraya geldik , yolun karşısında arkadaş bir şeyler demeye çalışıyordu bana sanırım iddaa ya gidiyodu benide çağırıcaktı , yok yorgunum demeye kalmadı kafamı sokak başında ters yön levhasına çarptım. Nasıl bir bilinç altıysa acıya aldırış etmeden etrafıma baktım kimse gördümü diye , neyse ki kimse görmemiş.

Uzun lafın kısası , kötü geçen gün kötü geçiyordu, daha bitmesine de çoook vardı. Canlı yayından bir caps aldım nerede bir sosyal hesabım varsa hepsine kapak fotoğrafı yaptım , takipcim arttı. Demek ki diğer resimlerine fotoşopta kanal amblemleri koysam işe yarıcak. Yuh , tanımış olmasınlar la. bak onu hiç düşünmedim.
Bu arada en üstteki resimde de görüldüğü gibi , bir derdiniz varsa gidin montla sıçın. Yok böyle bir terapi.

12 yorum:

  1. starsın sen bee nasıl almazlar içeri :))

    YanıtlaSil
  2. ne gunmus ya. aksilikler ust uste gelmis...

    YanıtlaSil
  3. :) Yine olmuş olanlar.. Ne iyi gidiyordu halbuki.. gidiyordu değil mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tam rölantiye almıştım herşeyi birden fukara sümüğü gibi yapıştırdı yine beni hayat.. ah hayat :d

      Sil
  4. vayyy baya bayaa starmışsın sen, dediğin kadar varmış :))

    YanıtlaSil
  5. off cüzdan unutmak ne feci bir şey ya:) hakikaten talihsiz bir gün olmuş:(
    bu arada canlı yayında ne anlatıyordun tam olarak?:D

    YanıtlaSil