15 Şubat 2015 Pazar

Siyah Sperm




Şimdi size insan olmanın ne denli bir çılgınlık olduğunu anlatacağım.
Nasıl anlatacağım onu da bilmiyorum. Neyse, bir gireyim de elbet gelir gerisi.Şimdi bu siktiğimin ırkı kaç yüzyıldır var dimi, biz de denk düşmüşüz işte ebeveynimiz azmış, diğeri onu bir yoklamış ve biz çıkmışız. Kimimiz son anda olmuşuz ha. Hani tam erkek ırkı kadın ırkının vajinasının içindeyken o ilikten penise doğru bir şey gelir ya, o dışarı ya çıkamamış amına koyayım. Gitmiş vajinanın içine yerleşmiş. Yerleşmekle kalmamış gitmiş bir de oraya yerleşmiş. Ulan bak sen Allah’ın işine, oraya yerleşmekle de kalmamış bir de türemiş, cenin olma yolunda bir adım atmış. Vay puşt sperm vay..

Sonra doğduk işte bir şekilde. Bize belirtilen zamanda anamızın amından çıkıp dünyaya geldik. Sonra “kader” diye niteledikleri bazı şeyleri bize kitlediler. Kimisi hastalıktan geberip gitti, kimimize araba çarptı, uçak çarptı bir şey oldu.
Bizlere iyi ve kötüyü ayırt etmemizi sağlarken ortaya bir cennet ve cehennem kavramı atıp Tanrı’nın tüm her şeyi görebileceğini iddia ettiler. Sevdik onu, hakikaten sevdik la. Yani en azından ben çok sevdim. Başına buyruk bir adam olduğumu biliyorum. Kimi zaman ben bile sorguluyorum bazı şeyleri. Korkuyorum sonra.. Sığınacak başka kimsem yok çünkü benim. İnanmak zorundayım, yoksa çıldırırım ulan anlıyor musunuz.

Amına koyayım ulan, bu aralar ben ben değilim.
Bugün ben bende değilim. Hay sikeyim böyle işi. Erkek olduğum için utandığım başka bir gün hatırlamıyorum. Yok lan hatırlıyorum.. Yine böyle bir tecavüz olayında yazmıştım; erkek olduğumdan utanıyorum demiştim. Yarrak utanıyorum! Amına koduğumun düzeni işte böyle sikip atıyor bütün sinir sistemimi. Çünkü her ne olursa olsun, insan her bir boka alışıyor. İşte bak şimdi en başta yazdığım yerdeyim, kafayı kaldırın da ilk cümlemi bir daha okuyun.
Hatırladınız mı sizde? Hiç geçmeyecek dediğiniz şeyler nasıl gelip geçmiş. Hayat bizimle nasıl taşak geçmiş hatırladınız mı? Dönüp geçmişe bakın, kimler geldi kimler geçti.
Evet, sana diyorum.. En yakınını kaybettikten sonra kaç ay bu şekil devam ettin? Dur ben sana söyliyeyim; belki iki, belki üç ay sonra yine güldün, yine mutluluk naraları attın, yine seviştin hem de çatır çatır. Belki de bu acıya ortak olacak bir spermi vajinana hapsettin. Ve yine, ve yine, ve her zaman.. Alışıyoruz amına koyayım. Bugün yirmi yaşında ki o canın gittiğine de alışacağız ya benim öfkem buna, benim öfkem insanlığa, benim öfkem insanlığın Tanrı’sına!

Olum yeter lan. Ey düzen yeter lan. Ne istiyorsunuz lan artık, ne?
Biz niye varız ha, niye. Bu adilerin, şeref yoksunlarının cehennemde yanacağını ümit etmek için mi varız? Yarın öbürgün yine güleceğim/güleceğiz, ağlayacağız. Yine sikimizi elimize alıp bir vajinanın içine nasıl girip çıktığımızı hayal edip içimizde ki pislikleri boşaltacağız? Sadri ağabey de diyor ya, o zaman niçin bu matem? Niçin ha niçin?
Hadi şimdi siktir olup gidin,
Siktir olup gidelim.
Bu düzen, böyle bir düzen…

33 yorum:

  1. siktir et! bu aralar moddomuz o!

    YanıtlaSil
  2. Zaten bu kaçıncı ben sayamadim. Uc gün konuşup dördüncü gün unutmuyormuyuz. En fenasi zaten siradanlasmasi. Duyduklarimiz duymadiklarimiz hepsi siradanlasiyor. Her hafta rn az bir tane tecavuz ya da karisini sokak ortasinda dovdu dogradi haberlerini görmüyor muyuz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yahu dokuz aylık bebeği taciz eden bir ülke burası
      yedi yaşında ki bir erkek çocuğunu tecavüz edip öldüren bir yer,
      daha nice, niceleri var.. bitmez; bitmeyecek..
      dünyanın düzeni bu..
      amına koyayım!

      Sil
  3. Bu işi cehenneme burakmamalı!!! Yetti ya artık... Kadınlığımızdan korkuyoruz artık!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hele bir de cehennem yoksa
      sen gör o zaman evrenin öfkesini..

      Sil
  4. Azınlık Raporu filmini izlemiştim, bilimkurgu ama bence öyle bir sistem olmalı dünyada, yıllar önce psikolog bir yakını (eski eşi ya da babası, ya da eski eşin kayınpederi öyle bir şey tam aklımda kalmadı)insanda öldürme geni olduğunu araştırıyormuş ve bulmuş diyordu herhalde ünlü biri medyatik biri değilmiş ki, gazetelere geçmedi, bazen bir insan bir buluş bulur ama şansı yoktur tanıtamaz...doğru zamanda doğru yerde olamaz bu gibi sapıkların genleri, dna'ları, hormonları, beyin kimyasalları incelenmiyor, incelense - silah almaya, uzay araştırmasına, cern deneyine verilen paradan çok bu işe para ayrılsa eminim bu sapıklığın geni, hormonu vs. bulunur ve bulununca da tedavisi ya da tedavisi yoksa dünyaya gelmesi önlenir. Sadece tecavüz değil ki, bunlar hayvana da işkence yapıyor, 10 aylık bebeğe de yapıyor, öz bacısına, öz kızına da yapıyor, her gün gazetelerde ve bu kızcağız bardağı taşıran son damla oldu..yoksa her gün Sözcü'de bir tecavüz haberi okuyoruz..kayıp olan çocuklar var bulunmayan...çok köklü çözüm şart....dünyada her dakikada milyonlarca çocuk tecavüze uğruyor bu araştırmayı yapmazlarsa bu hep olacak...yıllarca olacak...bu türlerin ürememesi şart. Genetik kodlarında bir şey var belki her neyse yok edeceksin ve bir daha bu tür üremeyecek...
    ah, vah etmekten daha işe yarar şeyler yapılmalı ve bunu yapacaksa bilim adamları yapabilir...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok güzel bir noktaya değinmişsiniz. Ancak kalıtım yanı sıra çevre faktörü de bu işte önem taşıyor. Diyeceğim şu ki, yaptırımlar ağırlaştırılmadıkça ki bu idam değildir, insanlar eğitimin sadece okumak ve yazmaktan ibaret değil ayrıca kişiliğinin de eğitimden geçmesi gerektiğini öğrenir ve öğretilirse belki bir arpa boyu yol alabiliriz diyorum. Safransarısı'nın da dediği gibi bu olay yalnızca birkaç günlük zihnimizin çerçevesinde durduktan sonra hiç var olmamış gibi silinip gidecek. Sonumuz hayır olsun diyorum sürekli. Ama hayır ne zaman zembille düşecek orası da ayrı bir merak konusu.

      Sil
    2. bücürükveben, bu pis diye nitelediğimiz hücreler aslında hepimizde var, sadece normal olarak tabir edebileceğimiz kişiler bunu dizginleyebiliyor. Bu kavram çok başka kavram.
      http://gonulsokak.blogspot.com.tr/2015/01/bir-kadkoy-incisi-boklu-dere.html
      burada ki anımda biraz olsun buna değinmeye çalışmıştım..
      İnsanın ruhunu ve bedenini aynı anda kontrol etmesini sağlamak zaten büyük çılgınlık. Ama bizlere o "çılgınlık" dediğim irade verilmiş. İşte insan kavramını tam tamamlayamayanlar da bu durum hemen su yüzüne çıkıyor, kendi ruhu ve bedenine direnememenin acısını başkalarından çıkarıyor..

      Sil
    3. İnci, İdam hiçbir şeyi çözmez, önce zihniyet değişmeli.
      Bu irade dediğimiz olgu insan gözünü kör eder zaten, o an sikinden başka hiçbir şey düşünemez.. O yüzden temelden uygulamak lazım bunu.

      Sil
    4. Ben de onu diyorum lakin din-le-te-mi-yor-um. Ne farkımız kalacak, sonuç itibariyle o da bir cinayet değil mi? Ama insanımız "Şeriat"ın gelmesini istediklerini ima ediyorlar. Bir de bilseler şeriat kanunların ne denli ağır olduğunu istemek bir yana yanından dahi geçmek istemezler. Sanki idam gelince her şey toz pembe olacak. Bu kez de sudan sebeplerle insanları asacaklar. Çocuk yaşta başlar eğitim ve mezara kadar devam eder. Burada en büyük sorumluluk ailelere daha sonra öğretmenlere düşüyor. Ama ne desem boş. Kimse elini taşın altına sokma eğiliminde değil. Ama dedin ya herkes "Sikinin" derdinde.

      Sil
  5. Bücürük ben sana köklü çözümü söyliyimm..Alacaksın onları ibreti alem için herkesin içinde etlerini bağırta bağırta liğme liğme yapacaksın , sonrada acı çeke çeke öldüreceksin..Belki köklü çözüm olmaz ama ibreti alem için..Bu ülkede adalet olmadığı için kendi adaletini oluşturacaksın buna mecbur ediyorlar adamı!!!! Nefret ettim zaten şu ülkeden de pis pis dolaşan erkek milletindende valla ne pislik varsa onlardan çıkıyor ne iş anlamadım!!! Bu arada Tolga kusura bakma biraz fazla tepkili oldu bu yorum cidden özür diliyorum..görüşmek üzere..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ablacım dediklerine sonuna kadar katılıyorum böylelerin idam etek bence onlara ödül olur tamam diğer tarafta cezalarını çekeceklerinden zerre kadar şüphem yok ama o ceza bu dünyada başlamalı.

      Sil
    2. Sessiz Prenses, bu konuda sana katılıyorum, idam onlar için bir kurtuluş. hele ki yeni nesil idamlar direk iğne ile ölmeler filan.. bu onlar için bir ödül.
      çirkinleşmesi lazım insanlığın.. en az o çirkin insan kadar çirkinleşmesi lazım..
      yok yahu, az bile söyledin..

      Sil
    3. umarım o diğer taraf diye tabir ettiğin yerde cezalandırma sistemi vardır Melekcan..
      yoksa sitemim uzay boşluğu kadar sonsuz olacak

      Sil
  6. Bence her erkek hayatinin herhangi bir doneminde yaptigi tacizleri biiiir dusunsun. Karisini, sevgilisini istemedigi halde sekse zorlayan, teklifini reddeden kadina orospu diyen, kadina bakinca ben bunu nasil ... Diye dusunen her ekrke, bir durup dusunsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yahu değişmeyecek tabi, değişeceğini düşünmek zaten çılgınlık..

      Sil
  7. Adaletine tüküreyim dünya! Niye hadım etmezler ki bu şeref yoksunlarını neden ya neden! Öfkeliyim ya o canilere, dışardaki pisliklere.. Diyecek birşey bulamıyorum, haklısın, haklısın hem de çok..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hadım edip geçiştirmeyeceksin.
      Sikini kesip ağzına dikiceksin, bütün ömrü boyunca suratına bakınca yarak gibi dolanıp dursun

      Sil
  8. Ya böyleleri ölmeli ya da ben yaşamamalıyım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. böyleleri öl öl bitmez yavrum
      senin de ölmen bunları gebertmez.
      o yüzden bize biçilen insan olmanın bedelini böyle berbat şeyler göree göre geçireceğiz..

      Sil
  9. Bazen diyorum ki çek git buralardan memleketine, memleketinin en ücra köşesine, sadece tek başıma doğa ve ben başka kimse yok, bırak insanları, bırak et yığınları diye; bir gün gerçekleşecek bu o günü bekliyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aklımızı da bıraksak aslında..
      o zaman belki bir şeyleri hakikaten unuttuk diyebiliriz

      Sil
  10. Geçenlerde bir konun vardı ya bir gece sokakta ki bir kızla ilgili..
    Bu gün senin utandığın bu olayı okuduğumda o kız aklıma geldi..
    O gün orada olmasaydın sen ve ya arkadaşın neler olabilirdi..

    Bir de uçak çarpması nedir ya? Yani ister istemez ona güldüm..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Daha niceleri var öyle..
      Denk geldi burada yoruma paylastım bende o konumu..
      Sonrasında ne olurdu bilemem, ama iyi şeyler olmayacağı kesindi..
      Böyle haberlerden sonra uçak çarpmışa dönüyoruz yahu daha ne olsun

      Sil
  11. bu dünyayı kurda kuşa çiçeğe böceğe bırakıp s*ktir olup gidelim. bence en iyisi bu.

    YanıtlaSil
  12. Siktir olup gidelim,en güzeli hemde en iyi bildiğim iş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gitmeyi iyi bilirsin biliyorum :)
      siktir olup gitmeyi herkes beceremez, ustalık gerektirir o
      ben çok iyi siktir olup giderim.
      buna da önce kendimden giderek başladım
      denedin mi?

      Sil
  13. Son günlerde herkesin içinde olduğu halet-i ruhiyeyi ne de güzel parmaklarına geldiği gibi dillendirmişsin. :/ Malesef yazmaktan, düşünmekten, üzülmekten? çözüm için bi şey yapamamaktan öteye geçemiyoruz hepimiz. Allah korusun demekten bir de... :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sözler tükeniyor işte bazen..
      susuyoruz bizde..
      ne yapalım, en iyi bildiğimiz iş

      Sil
  14. yaşananların sonrasında üzülmeyi çok iyi biliyoruz,
    ancak çözüm noktasında yine yine aynı yerde ağırlaşan kalbimizin attığını ve bunun adına yaşamak dediklerini görüyoruz..
    yaşamak böyle olmamalı ve biz insansak her yönde geliştirmeyi gelişmeyi biliyorsak önce insanlığımızı geliştirmeliyiz..
    bu kadar göz yaşı, bu kadar ölüm yetmez mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. insanlığımızı geliştirebilmek için önce insan olmamız gerek bana göre.
      ki artık insan ırkından neredeyse kalmadı..
      ne yazık..

      Sil