23 Kasım 2014 Pazar

Karanlığım, Karanlıksın, Karanlık



Deniyorum ama olmuyor. İnan ki hiç zevk almıyorum. Dursana artık yeter, en azından pozisyon değiştirmeme izin ver. Hah! Tamam dur öyle. Gözlerini çek bedenimden konsantre olamıyorum. Acı çekmemi istiyorsun madem, o zaman bakma bana. Nasıl bu pozisyon hoşuna gitti mi? Daha kolay giriyor değil mi. Off nasıl da iyi geldi. Altı çizili darbeler istiyorum senden. Tırtıklı gibi oluyor, hoşlanıyorum.
Nasıl ama? Senin de hoşuna gitti değil mi. Aslında benimde hoşuma gidiyor. Seni böylesine kara kara içime almak çok hoşuma gidiyor. Ah Karanlığım sana diyorum, aman yanlış anlaşılmasın. Fesatsın biraz bilirim. Kim bilir üstte yazdıklarımdan sonra neler düşündün. Aslında bende çok düşünürüm. Hem de fazlasıyla düşünürüm. Sonra susarım bazen. Ben bazen konuşarak da haykırarak da susarım. Herkes duyar ama kimse anlamaz.
Nasılsın karanlığım? Bak sana öyle bir sesleniyorum ki, hem adına sesleniyorum, hem koyduğum ek sayesinde seni ben yapıyorum. Ne kadar karışık değil mi. Bende karışığım. Ben bazen çok karışığım. Her sabah kalktığımda, aynada kendime bakarak silahı kafama dayıyorum. İllâ ki ateşlemeli olmasına gerek yok. Biliyorsun ki kendime tek bir bakışımda kendimi tam alnımın ortasından vururum. Sonra ne oluyor biliyor musun karanlığım. Akşam oldu mu, yani kafamı yastığa koyduğum zaman kendime teşekkür ediyorum. Hem de tahmin edemeyeceğin kadar büyüklükte teşekkür ediyorum. Amına koyayım böyle karmaşanın. Sana demedim bunu yanlış anlama. Aslında anlaşanda olur. Ben zaten çok şeyi yanlış anlatıyorum. Kimse anlamıyor beni. Kimse dinlemiyor beni. Belki anlasa dinlemek ister. Belki gerçekten anladığında “bende senin taa amına koyayım” der. Çünkü anlamıyorlar. Anlasalar “siktir git” derler. Bana kimse siktir git demiyor. Bana kimse hiçbir şey demiyor. Teşekkür ediyorum her gece kendime kendimi öldürmedim diye. Sabah uyanınca işler değişiyor. Tamam diyorum, şimdi zamanı geldi. Ah be karanlığım, ben çok karanlığım.
                


           Oh! İşte sen busun. Lütfen bu pozisyonda kal. Altta olmak hoşuna gidiyor değil mi. Hadi! Durma, daha darbeli vur. Benim gibi kaltağı başka bir yerde bulamazsın. Hahaha! Nasıl ama hiç zevk vermiyorum değil mi. Beynimin vajinasına toki altmışbeş milyon konut yapayım dedi de izin vermedim. Anla artık ne büyük! O yüzden senin şu koca karanlığını hissetmiyorum. Sakın üzerime boşalayım deme! Ruhumda kimliği belirsiz ve faili meçhul o kadar sperm var ki. Bir de senin pis kalıntılarını ruhumda taşıyamam.
                Ah be karanlığım.. Ben bugün çok karanlığım. Kusura bakma bir ağız tadıyla veremedim sana ama, bende ki de orospu nazı işte. Tarak görene kadar benim inadım. Ama artık fazla anlıyor musun. Bazı şeyler fazla geliyor. Yoksa, biliyorsun kimse senin gibi düzemedi beni. Her ne kadar artık eskisi gibi acı vermesen de arada seni istiyorum bilesin. Aşk olsun! Karanlık mastürbasyon yaptığımı nereden çıkardın. Ya lütfen asma suratını. Haydaa! Kim uydurdu bunu sana? İnan ki seni aldatmıyorum.
Hem suç benim mi?
Sen gidip içine aldığın onca griden hesap sordun mu? Aslında sende fark etmiyorsun ama yavaş yavaş blurlaşmaya, netleşmeye başladın. Haydaaa! Ben ne yaptım olum. Gerçi sende haklısın. Karanlığın ta kendisini bile beyazlatacak uğursuzluk var bende.
Neyse, bugünlük yeter, gidip duş alayım. Karanlığın koynuna girmenin bedeli var.
Hadi sende gir bir gusül al. Cenabet karanlık istemiyorum beynimin içinde.



25 yorum:

  1. tolga 24 kasım doğum günüm:))
    benim için yazar mısın:) anı olsun bana:)
    şimdi okuduğuma gelince,sabah uyandığımda gülümseyene kadar aklımdan geçen siyah,gri,açık gr,,beyaza çalan şeklindeki düşünceler senin ki gibi olmasa da,:)) eleştiri dozu yüksek,gün içinde pembe de oluyor,mavi de,bazen kırmızı,hatta sarı:)
    gece yine başlıyor tonlamaya:)
    hep böyle oluyor demek:)
    sevgiler sana:) bana da:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Belki birgün burada senli cümlelerde dökülür Havva, ayıp ettin :)
      Bir kez daha kutluyorum yeni yaşını.
      Yazdığım yorumu çok beğendim, umarım bu renki kişiliğini / hayatını daim ettirebilirsin. Gerçi bu enerji ve azim sende var, ne hoş :)

      Sil
  2. Kaçınılmazdan zevk almaya çalışmıştım ben de, olmadı. Farkettikçe daha başka yerleri hedef aldı namussuz.

    Bence sen karanlığına yazdıklarınla gol atabildiğin için şanslısın. Bana o veya bu sebepten şanslısın diyenlere ifrit olurdum, sen olma. Çünkü çok kıskanıyorum hikayelerini.
    Kimisi onu da yapamıyor biliyor musun?
    Adına gerek hüzün, gerek mutsuzluk, gerekse dengesizlik dediği binlerce tecavüz çocuğunu yıllarca bakıp büyütmeye mecbur bırakılıyor. Aynı annesi gibi.

    Jübileni istemek de hakkın ama, elimizdeki beyazlar bu kadar, üzgünüm..
    Hadi çok güzel bir şarkı dinle şimdi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gol atmak istiyorsan, hakikatli goller yemen lazım şu hayatta Eylül.
      http://www.youtube.com/watch?v=DrL_Gdh5scQ

      Sil
    2. http://www.youtube.com/watch?v=NL2iVBYzc8g

      Sil
  3. Yanıtlar
    1. Neyse ben kendimi yanıtlayayım o zaman.
      Noldu görüşme işleri diyecektim, yayın evi ne dedi, bir ara da anlat!

      Sil
    2. aa benim adımmış o, bende diyorum nereden tanıdık geliyor.
      Yasemin'im bugün teslim ettim yayınevine, %90 kabul gördü. Hikâyelerim beğenildi. Sadece kitabın ismi konusunda bir fikir sundular, yine beş hikâyemin içinden biri olanı sundular ne dersin diye, tamamen okey dedikten sonra görüşeceğiz isim konusunu. Kitap kapağını özel olarak bir arkadaşıma çizdiriyorum, kapağa onlar da okey derse o da hazır.
      Şimdi tam kesinleşmediği için yayın evini vermeyeyim. Sonra olmaz filan, mal gibi kalmayayım ortada.
      Gayet güzel insanların olduğu, çok naif bir yayınevi :)
      Teşekkür ediyorum sana da. akılda kalmak güzel.

      Sil
    3. Ne güzel habeeerr!!
      :))

      Sil
  4. Her yazını okuyorum, yorum yapmıyorum diye okumuyorum sanma sakın... Ancak yazılarını okuduktan sonra yorum yapmaya halim kalmıyor, ne yazacağımı bilmiyorum, karıştırıp bırakıyorsun, cidden bak :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sokağımda attığın her adımdan haberim var, bunu biliyorum ve hissediyorum teşekkür ederim. Benim gâyem anlaşılmak :)

      Sil
  5. :) Güldüm, ağlayacak gibi de oldum :(
    Bir gün içimizde ki bu ikilem bu karmaşa bu hüzün son bulur mu dersin..?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ağlama yahu.
      Bu karmaşa geçerse karaya vurmuş balığa döneriz bak diyim sana. Çokta terslemeyelim bu karmaşayı, sonra küsecek bize filan :)

      Sil
  6. her duyguyu tek tek yaşatıyor bu yazı :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bak demekki kendimi anlatabilmişim
      teşekkür ederim :)

      Sil
  7. Kızlı erkekli kedili doğru söylemiş..Yazılarını okuyorum (hatta 2-3 kez) fakat ne yorum bırakacağımı bilemiyorum..Kalakalıyorum...:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Anlaşılabiliyorsam ne mutlu bana :)
      bunların duymak güzel, umarım kelimelere döker cinsten bir şeyler yazdırtabilirim (arada sırada) :)

      Sil
  8. arka fonumuz hep karanlık ve o fon üzerine çizmeye çalıştığımız şekiller,her şey belirsiz ve her zaman kaybolmaya mahkum gibi..karanlığın rengi değiyor bir kere ne yapsak da..
    ha mavi mi o ulaşmak istediğim o dinginliğim..
    mesela bu gün küçük bir notun gülümseten yanının hayatıma aksetmesi.. sonra mavi oluşlarım karanlığıma inat, karanlığımla rövanşlarım falan..ah hayat böyle bir şey deyişlerim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Siyah arka fona siyah kalemle yazılar yazmayı deniyoruz. Çok güzel dedin hakikaten.
      Mavi de karanın bir tonu ama ayıklamasını bilene.
      o küçük nottan sonra ki gülümsemeni koruman dileğimle
      ömür boyu :)

      Sil
  9. Psikopatlığımız sizden ötürü bayım :P

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aa üstüme iyilik sağlık
      benim gibi naif bir insana söylenecek laf mı bu :):)

      Sil
  10. Ay ışığı gibi parlıyor karanlığım ne vakit baksam içime ve avaz avaz sessizliğimle harmanlanıyor geçmişten geleceğime sonra tutup nakış nakış işleniyor bu günüme.. Karanlıklar senden uzak olsun Tolgacan:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ve biliyoruz ki bu hep böyle devam edecek
      hayatımız dikildikçe hayat bizi si...cek
      Karanlığın kendisi olmuşum şairim, komaz bize :)

      Sil
  11. anladılar da ne oldu, anlamasalar ne olur? sen her şeyi yaşatıyorsun ama onlar yaşıyorlar mı bunu?
    hayat mı bize getirir, biz mi ona götürürüz dediler, suya gider susuz geliriz dedim. anlamıyorlar dedi, anladılar da ne oldu, s*ktir et dedim. o da öyle dedi.
    yaşamadığım bişey kalmadı şuraya geldiğimden beri. yalnızlık ömür boyu paylaşmışsın, o iyi geldi.
    kalemine sağlık dostum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kendimizi bile anlamayı beceremiyorken başkalarının bizi anlamasını beklemek aslında çok ahmakça. ne diyordu filmde, "burası kaybedenler kulübü.."

      Sil